Carrières en jobs

Omdat we samen mee kunnen bouwen aan een betere wereld

Ons ideaal is om technische voortreffelijkheid, de ontwikkeling van werknemers en de bijdrage aan de ecologische en maatschappelijke overgang met elkaar te verzoenen.

Om dit te bereiken zijn wij voortdurend op zoek naar mannen en vrouwen die deze waarden delen en zich willen aansluiten bij een bedrijf waar iedereen het beste van zichzelf kan geven, kan leren en delen, en betekenis kan geven aan zijn professionele project.

Kom bij ons team om samen te bouwen aan een duurzame toekomst.

 

Equipe TPF Engineering
@Karel Duerinckx

Onze beloften naar onze medewerkers toe

Tegenover al onze huidige en toekomstige medewerkers gaan wij de volgende engagementen aan :

Waardevolle projecten

De maatschappelijke dimensie van ons ondernemingsproject is essentieel. Daarom hebben veel van de projecten en de werven waarbij we betrokken zijn een ecologische waarde of draaien ze om het welzijn van de gebruikers.

Mobiliteit, transport, gezondheid, besparing van energie en hulpbronnen … door bij TPF Engineering aan de slag te gaan, krijgt u de kans om te werken aan zinvolle projecten die bijdragen aan een betere toekomst.

Deel uitmaken van de diversiteit

Bij TPF Engineering weten we dat diversiteit een sterk punt is. De pluraliteit en de mix van profielen, genders, nationaliteiten en culturen zijn allemaal troeven die vandaag centraal staan in onze ontwikkelingsstrategie.

Bij TPF Engineering werken is ook een garantie op ontmoetingen, uitwisselingen en voortdurende verrijking door het contact met vrouwen en mannen van alle mogelijke achtergronden.

Groeien en evolueren

TPF Engineering wil iedereen doorgroeiperspectieven bieden die zijn afgestemd op zijn of haar inzet en vaardigheden.

Als centraal onderdeel van de groep TPF, die vandaag bijna 4.300 medewerkers telt in 51 filialen en vestigingen, kunnen wij zo ontwikkelingsperspectieven bieden aan diegenen die samen met ons willen meebouwen aan een betere wereld.