Over ons

Onze waarden

 • Verantwoordelijkheid

  Als technisch studiebureau is het onze verantwoordelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van concrete en efficiënte vernieuwende oplossingen om de grote ecologische, klimatologische en maatschappelijke uitdagingen van tegenwoordig aan te pakken.

 • Diversiteit en multidisciplinariteit

  Elkaar verrijken en van elkaar leren, vaardigheden bundelen om oplossingen te creëren, onze horizon verruimen, ... TPF Engineering baseert zijn ontwikkeling en zijn toekomst op verschil en openheid voor de culturen en kennis van iedereen.

 • Respect voor het milieu en duurzame ontwikkeling

  De gezondheidstoestand van onze planeet houdt ons sterk bezig. Met onze vakkennis en expertise dragen we bij aan de realisatie van projecten die het mogelijk maken om een duurzamere en veerkrachtigere wereld te bouwen, die efficiënter met hulpbronnen en energie omgaat. Zo willen we ook toewerken naar de Duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG) van de Verenigde Naties.

 • Voortreffelijkheid

  Bij TPF Engineering is voortreffelijkheid het kwaliteitslabel van ons werk. Door naar onze klanten te luisteren, door hun behoeften te analyseren en door aangepaste, performante, vernieuwende en duurzame oplossingen te ontwikkelen trachten we de vertrouwenspartner van onze klanten te zijn.

In een wereld in verandering is het de verantwoordelijkheid van TPF Engineering om innovatieve technische oplossingen te ontwikkelen voor zijn klanten zodat we samen de ecologische en sociale uitdagingen kunnen aangaan waarmee we allemaal worden geconfronteerd.

Wij zijn immers van mening dat de sector van de kunst- en infrastructuurwerken mee moet bijdragen aan de Duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG) van de VN en de aanbevelingen van het IPCC (Intergouvernementele Werkgroep inzake klimaatverandering) moet volgen.

In een veranderende wereld heeft TPF Engineering de verantwoordelijkheid om innovatieve engineeringoplossingen te ontwikkelen voor zijn klanten, zodat we samen de ecologische en sociale uitdagingen kunnen aangaan waarmee we allemaal worden geconfronteerd. 

Génie civil RER

In een wereld in transitie heeft TPF Engineering zich voorgenomen om projecten uit te voeren die het welzijn van burgers en gebruikers verzoenen met milieuprestaties. 

Wij willen dat elk bouwwerk en elke infrastructuur die wij helpen bouwen voorbeeldig, duurzaam en lange tijd kunnen meegaan, ten voordele van zowel de initiatiefnemers als de gebruikers. 

Technische oplossingen zijn onmisbaar voor de ecologische en maatschappelijke transitie. 
En wij maken deel uit van deze grote beweging.

Pairi Daiza